Fotoassistent /Praktikant sökes

Fotoassistent/Praktikant sökes.

ME Photography i Växjö söker just nu efter en assistent/lärling/praktikant per omgående fram tills i slutet på sommaren 2017. Ev kommer fortsatt anställning på halvtid att kunna erbjudas.

Då ME Photography har expanderat rejält och vi har massa nya ideer och går in i vår högssäsong är vi i stort behov av en assistent i vår verksamhet. Är du en person som älskar personlig utveckling och är redo att satsa hoppas jag kunna vara din mentor på vägen.

Som företagets praktikant kommer du att lära dig en massa om marknadsföring, fotografering, publicering, jobba med kampanjer, varumärke, redigering och workflow. Du kommer även att få assistera mig på massa olika fotouppdrag såsom bröllop, sagofotograferingar, familjefotograferingar och andra uppdrag.

Som assistent kommer du att få träffa en mängd nya människor och det är viktigt att du gillar mötet med människor och att bemöta kunder respekt och känsla. Du kommer att få uppleva och se mig in action och vara med och se hur vi jobbar.

Som fotograf lär man sig uppskatta det vackra i livet, se saker på annat sätt och du kommer genomgå en personlig utveckling genom att kunna lyfta upp dessa saker i livet.

OBSERVA att denna plats är öppen för alla – du behöver inte vara fotograf för att söka, det viktiga är att du är lojal, driftig, fördomsfri och har god kunskap i engelska. Körkort är ett måste. För mig är det viktigaste med personkemi och hängivenhet.

Är det DIG jag söker?

För att ANSÖKA:
– Skicka en presentation om dig själv och berätta vad du har för bakgrund/erfarenhet, var du befinner dig i livet just nu, samt länkar till din facebooksida/instagram. Självklart skall du berätta varför vi skall söka just dig.

Om du känner att denna uppgift är någonting för dig ser jag framemot att jobba med just dig.

Din ansökan ska vara inne senast måndagen den 29 maj, 2017. Skicka din ansökan och ansök med ”Fotoassistent/Praktikant” till malin@mephotography.se där ni även kan kontakta mig för frågor.

www.2017-05-14_0001mephotography.se

Fotoassistent, Fotograf i Småland, Skåne, Blekinge, Halland, Göteborg, Bröllopsfotograf Malin Enestubbe, Fotograf Växjö, Fotograf Bröllop, Barnfotografering, Bröllopsfotografering, Porträttfotografering, Babyfotograf, Nyföddfotograf, Boudoir, Morgongåva, Fotograf Alvesta, Fotograf Tingsryd, Fotograf Åseda, Fotograf Lessebo, Fotograf Hovmantorp, Fotograf Älmhult, Fotograf Ljungby, Företagsfotografering, Familjefotografering, Syskonfotografering, Kusinfotografering, Seniorfotografering, Babyfotografering, Bröllop

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  OUR VERY

  LATEST

  READ MORE

  FIND US

  ME Photography

  Bergunda Enelyckan

  35593 Växjö, Sweden

  +46708949557

  malin@mephotography.se

  MY INSTAGRAM

  @malinenestubbe