Boudoir

2014-04-15_0001

Jag behöver gå ned i vikt först  Detta är förmodligen den sämta ursäkten ever! Jag säger detta eftersom detta problemet är lättast att åtgärda. Med rätt belysning, poser och vinklar vilket är min uppgift, kommer dessa faktorer att göra underverk för din figur! Jag hjälper dig även att välja kläder som smickrar din kropp. Ta hand om dig själv innan fotograferingen såsom ät rätt, vila och motion.

Jag har ingen pojkvän eller man Bodouirfotografering är för DIG! Att förverkliga sin skönhet som kvinna är en av de mest fantastiska sakerna du kan uppleva och kan förändra mycket hur du ser på dig själv.

Jag känner mig blyg och vet inte hur man agerar sexig Jättebra säger jag. Då kan jag lättare lättare regissera dig till rätt poser.

Jag är inte fotogenisk För mig kan alla kvinnor på jorden dokumenteras vackert, det handlar bara om rätt coahning, regi och ljus.Eftersom jag hjälper dig behöver du bara slappna av och lyssna på mina instruktioner.

Jag äger inte några sexiga underkläder och jag känner mig inte bekväm i dessa Ytterligare en fördom. Alla har vi saker i vår garderob som kan passa just din stil ex ett par jeans, en härlig herrskjorta, basunderkläder som gör sig vackert eller varför inte precis som du är utan kläder där vi fotar dina former?

Så varför skjuta upp din fotografering? Ge mig förtroendet och du kommer uppleva en sida du aldrig upplevt förut.

Bröllopsfotograf Malin Enestubbe, Fotograf Växjö, Barnfotografering, Bröllopsfotografering, Porträtt, Babyfotograf, Nyföddfotograf, Boudoir, Morgongåva, Fotograf Alvesta, Fotograf Tingsryd, Fotograf Åseda, Fotograf Lessebo, Fotograf Hovmantorp, Fotograf Älmhult

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  OUR VERY

  LATEST

  READ MORE

  FIND US

  ME Photography

  Bergunda Enelyckan

  35593 Växjö, Sweden

  +46708949557

  malin@mephotography.se

  MY INSTAGRAM

  @malinenestubbe