Bröllop: Anna & Emil

20-tals bröllop. När Anna och Emil berättade om sitt tema för mig vid vårt första möte jublade jag inombords. Att det sedan skulle vara dresscode smoking fick mitt hjärta att slå ännu snabbare. Till på köpet var de snygga, unga och smarta. Vilken dröm för en bröllopsfotograf. Morgonen var varm och lite dimmig när vi begav oss iväg för att börja fota Annas förberedelser. Hela dagen blev magisk och festen var så uppsluppen och härlig. Doften av lyx och genomtänkta detaljer i pastell kändes som en röd tråd genom hela bröllopet. Parfotograferingen skedde ute på Kronobergs slottsruin och efter vigseln åkte det nyblivna äkta paret båt till Evedals Värdshus där champagne på bryggan, pompoms i taket och trerätters väntade. Sent på kvällen smög vi ut och tog några magiska kvällsbilder på stranden, där Anna dansade barfota i sanden med solnedgången i bakgrunden. Detta bröllop kommer att ligga mig mycket varmt om hjärtat och skulle jag gifta om mig skulle jag kopiera stilen både i klänning och alla detaljer. Flera av bilderna kommer jag att använda i olika fototävlingar och albumtävlingar. Tack Anna och Emil för att jag fick förtroendet att föreviga er fina dag.

 

Bröllopsfotograf Malin Enestubbe, Fotograf Växjö, Barnfotografering, Bröllopsfotografering, Porträtt, Babyfotograf, Nyföddfotograf, Boudoir, Morgongåva, Fotograf Alvesta, Fotograf Tingsryd, Fotograf Åseda, Fotograf Lessebo, Fotograf Hovmantorp, Fotograf Älmhult, Bröllop på småländska

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  OUR VERY

  LATEST

  READ MORE

  FIND US

  ME Photography

  Bergunda Enelyckan

  35593 Växjö, Sweden

  +46708949557

  malin@mephotography.se

  MY INSTAGRAM

  @malinenestubbe