from moment to eternity

Malin Enestubbe

 

Fotograf

PrezzThe only way to freeze time is in a photograph.

Ett äkta porträtt måste vara personligt, intimt och berätta sagan om din familj och dina närmaste. Det spelar ingen roll om sagan ska avspegla kärleken mellan ett bröllopspar, vackra och kvinnliga former på en växande mage eller den sköna ömheten inför en nyfödd.

Ett professionellt porträtt är mer än bara ett fotografi – det berättar en historia om ett ögonblick i ditt och din familjs liv. Att vara en lyhörd fotograf är en konst och en sådan måste ha passion för sina objekt genom linsen. Oavsett vad är det viktigt att celebrera livets riktiga ”moments”.

Att ha roligt och föreviga dessa speciella ögonblick av vad som gör att jag så brinner för mitt yrke – detta avspeglar sig inte bara i mina personliga porträtt utan även i arbetet i studion och ute på fältet. Jag lever och andas fotografi – jag ser världen genom linsen – det är min levnadsstil.

 Självklart är jag utbildad inom foto och är medlem i  SFF, Sveriges Fotografers Förbund  och har vunnit fotoutmärkelser, bl a från Sveriges Radio.  Mina bröllopsbilder har fått ett extra djup genom min utbildning hos den kända bröllopsfotografen Joe Bussink som bl a fotat Jennifer Lopez och Christina Aguileras bröllop.

Jag fotograferar i  studio samt i lifestylemiljö för att dokumentera milstolpar i familjens liv och har ett nära samarbete med professionella frisörer och makeupartister.

Låt mig få äran att bli Er bröllopsfotograf, Er fotograf för er nyfödda/newborn bebis eller varför inte en vacker boudoir/secret box gåva.

Malin Enestubbe  

Fotograf i Växjö

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  FIND US

  ME Photography

  Bergunda Enelyckan

  35593 Växjö, Sweden

  +46708949557

  malin@mephotography.se

  MY INSTAGRAM

  @malinenestubbe