from moment to eternity

Malin Enestubbe

 

Barnfotografering

Tips till Er när ni kommer för barnfotografering

 När det gäller fotografering av barn är det viktigt att ni bokar en tid på dagen som passar ert barn. Det brukar vara lättast och bli bäst om barnet är både mätt och utvilat.

Barnets kläder väljer ni efter eget tycke och smak men ett tips är att de ska vara sköna för barnet och gärna flera ombyten. Välj gärna lite diskreta kläder, undvik kraftigt mönstrade eller stora tryck på kläderna. På de allra minsta barnen brukar jag ta några diskreta och klassiska hudbilder. Därför kan det vara bra att tänka på att barnets kläder och blöja inte sitter för hårt eftersom det då lätt blir röda märken. Vintertid är det även bra att tänka på att barnets mössa inte bör sitta så hårt att det blir ränder i pannan. Önskar ni bilder tagna utan blöja tänk på att ta med en egen fäll eller filt.

Fotografering av ettåringar är mycket spännande och många olika möjligheter ges eftersom barnet har utvecklas ganska mycket och kan stå lutade mot saker eller till och med gå. Jag brukar ta olika typer av bilder från riktigt nära ansiktsporträtt till helfigursporträtt. Om man känner för lite variation ges det tid att göra ett klädbyte mitt i fotograferingen. Jag har en hel del rekvisita men det kan vara bra om favoritnallen/snutten och en favoritleksak får följa med.

För att se vår portfolio klicka här! 

För att se vår prisguide klicka här!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  FIND US

  ME Photography

  Bergunda Enelyckan

  35593 Växjö, Sweden

  +46708949557

  malin@mephotography.se

  MY INSTAGRAM

  @malinenestubbe